VKV SERVICE

Duw- en sleepvaart professionals

Sinds 1999 zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Benieuwd wat wij kunnen betekenen of is meer informatie over onze organisatie gewenst? We gaan graag vrijblijvend het gesprek aan.

Ontdek de diensten van VKV Service

Met een uitgebreide vloot en een team van ervaren professionals staan wij 24/7 klaar om uw maritieme projecten te ondersteunen. Of het nu gaat om sleepvaart, duwvaart, scheepvaart begeleiding, of logistieke diensten zoals transport, opslag en overslag, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw specifieke behoeften voldoen.

Onze expertise strekt zich uit over de havens van Rotterdam, België en Duitsland, waar we met toewijding en precisie elke klus uitvoeren. VKV Service combineert jarenlange ervaring met moderne technologieën om veilige en efficiënte diensten te leveren. Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor uw maritieme uitdagingen.

Bent u benieuwd naar wat VKV Service voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

VK Service Rotterdam - Duwvaart en Sleepvaart Professionals

Wij zijn per direct op zoek naar personeel in diverse functies!

Heb jij ervaring in de duw- en/of sleepvaart en ben je toe aan een échte nieuwe uitdaging? Ben jij een gemotiveerde en flexibele teamspeler die bereid is net even dat beetje extra te geven voor zijn (nieuwe) collega’s? Kunnen jouw (nieuwe) collega’s door weer en wind op jou vertrouwen? Dan ben jij geschikt om bij ons aan de slag te gaan.

VKV Service heeft momenteel diverse functies beschikbaar! Kijk snel of er een vacature tussen zit die jou aanspreekt op onze vacaturepagina.

Onze diensten

VKV Service Rotterdam - Sleepvaart

Sleepvaart

Bij VKV Service begrijpen we dat sleepwerkzaamheden een hoog niveau van expertise en kennis vereisen. Onze bemanning bestaat uit professionele en zeer bekwame experts die zijn opgeleid in de sleepvaart en beschikken over veel ervaring om elke klus uit te voeren. Of het nu gaat om het transporteren van verschillende soorten bokken, kranen en pontons, het begeleiden van in- en uitdokken bij diverse scheepswerven of het verlenen van assistentie aan jachten, zeeschepen en zwaar transport, VKV Service staat bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid.

VKV Service Rotterdam - Duwvaart

Duwvaart

Bij VKV Service zijn we gespecialiseerd in werkzaamheden met duwbakken. Onze uitgebreide vloot van duwboten met maritieme professionals staan klaar om u te ondersteunen. Bij bijvoorbeeld het vervoer van 1 tot 4 duwbakken op de Nederlandse, Belgische en Duitse binnenwateren. Ons team is getraind en ervaren in het laden en lossen, opslag en bijzonder transport van alle formaten duwbakken. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het duwen van alle soorten bokken, kranen, pontons, zeeschepen en zwaar transport over water.

VKV Service Rotterdam - Scheepvaart begeleiding

Scheepvaart begeleiding

Bij VKV Service gaan we verder dan alleen het leveren van krachtige duw- en sleepboten. We bieden ook professionele scheepvaartbegeleiding aan, waarbij we onze kennis van de binnenvaart in en rondom The Port of Rotterdam inzetten om uw transport succesvol te laten verlopen. Onze ervaren en bekwame professionals staan klaar om u te voorzien van het meest waardevolle nautische advies, waardoor de werkzaamheden veilig en soepel kunnen verlopen.

VKV Service Rotterdam - Transport, opslag en overslag

Transport, opslag en overslag

Bij VKV Service gaan we verder dan alleen sleepvaart en duwvaart. We bieden ook een uitgebreid scala aan logistieke oplossingen, waaronder transport, opslag en overslag. Met ons complete logistieke pakket zorgen we ervoor dat al uw behoeften op het gebied van transport en opslag worden vervuld. Of het nu gaat om het verplaatsen van goederen, het veilig opslaan van lading of het regelen van tussentijdse overslag, VKV Service staat voor u klaar.

Wens je meer informatie over VKV Service of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!