Onze boten over de Maas; Rotterdamser krijg je het niet

VKV Service is al sinds jaar en dag thuis in de Rotterdamse haven. Ons sleep- en duwbotenbedrijf richt zich op het binnen- en buitenland, maar is vooral in de Rotterdamse havens actief.

Acht sleep- en/of duwboten, diverse pontons, en werkschepen behoren tot de vloot. Alle soorten bokken, kranen en pontons kunnen worden getransporteerd, maar ook kan bij het in- en uit- dokken, bij diverse scheepswerven, worden begeleid; VKV Service is wat dat betreft allround.

Over VKV Service
Over VKV Service

Gespecialiseerd in Sleepvaart en Duwvaart

Als gespecialiseerd sleep- en duwbotenbedrijf zijn we trots op onze expertise.. We begrijpen zeker dat elk transportproject uniek is en daarom specifieke aandacht vereist. Met deze reden bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van u als onze klanten. Onze vloot van sleep- en duwboten is uitgerust met moderne navigatie- en sleepsystemen. Zo zorgt dit voor een veilige en efficiënte manier van vervoer van uw lading. Of het nu gaat om het duwen van duwbakken, het slepen van zeeschepen of het transporteren van bokken en kranen, VKV Service staat garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Professionele Begeleiding en Transport van Zware Lading

Bij VKV Service begrijpen we dat het begeleiden en transporteren van zware lading een uitdagende taak is die deskundigheid en ervaring vereist. Wij bij VKV service hebben een team van maritieme professionals met meer dan 24 jaar ervaring in het begeleiden van in- en uitdokken bij scheepswerven en het transporteren van zware lading over water. Of het nu gaat om het assisteren bij het laden en lossen van bokken, kranen en pontons, of het verzorgen van transport van grote zeeschepen, wij zorgen ervoor dat uw lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze focus ligt altijd op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Over VKV Service
Over VKV Service

Uw Partner voor Transport en Opslag

Naast onze expertise in sleep- en duwvaart, bieden we bij VKV Service ook uitgebreide mogelijkheden voor transport en opslag. Onze vloot van duwboten en werkschepen stelt ons in staat om verschillende soorten lading te vervoeren, variërend van bokken en kranen tot duwbakken.

Uw betrouwbare partner in de Rotterdamse haven

Bij VKV Service combineren we jarenlange ervaring in sleep- en duwvaart met een sterke toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. We zijn uw betrouwbare partner in de Rotterdamse haven en daarbuiten. Of het nu gaat om sleepvaart, duwvaart, sleepvaartbegeleiding, transport of opslag, bij VKV Service kunt u rekenen op professionele en betrouwbare dienstverlening.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw transport- en opslagbehoeften te vervullen met onze uitgebreide expertise en hoogwaardige service.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op!