Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden met duwbakken

Bij VKV Service zijn we gespecialiseerd in werkzaamheden met duwbakken. Onze uitgebreide vloot van duwboten met maritieme professionals staan klaar om u te ondersteunen. Bij bijvoorbeeld het vervoer van 1 tot 4 duwbakken op de Nederlandse, Belgische en Duitse binnenwateren. Ons team is getraind en ervaren in het laden en lossen, opslag en bijzonder transport van alle formaten duwbakken. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het duwen van alle soorten bokken, kranen, pontons, zeeschepen en zwaar transport over water.

VKV Service Duwvaart
VKV Service Duwvaart

Veilig en efficiënt laden en lossen

Onze ervaren maritieme professionals zijn experts in het veilig en efficiënt laden en lossen van duwbakken. Met onze goed uitgeruste vloot van duwboten zorgen wij ervoor dat het laden en lossen van duwbakken altijd goed verloopt. Wij hanteren de opgestelde veiligheidsprotocollen en zorgen voor een vlotte doorstroming van goederen. Zo zorgen wij er voor dat projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd.

Opslagfaciliteiten voor duwbakken van alle formaten

Bij VKV Service beschikken we over uitgebreide opslagfaciliteiten voor duwbakken van allerlei formaten. Of het nu gaat om een korte- of juist lange termijn opslag. VKV service biedt een veilige en betrouwbare opslagruimte. Onze faciliteiten zijn goed beveiligd en voorzien van moderne voorzieningen, zodat uw duwbakken in topstaat blijven totdat ze klaar zijn voor transport.

VKV Service Duwvaart
VKV Service Duwvaart

Bijzonder transport over water

Wij zijn bij VKV Service gespecialiseerd in bijzonder transport over water. Ons ervaren team heeft de kennis en expertise om verschillende soorten bokken, kranen, pontons, zeeschepen en zwaar transport veilig en nauwkeurig te duwen. Het maakt niet uit of aat om een groot project of een unieke vracht. Wij zorgen ervoor dat uw bijzondere transportbehoeften worden vervuld. U kunt vertrouwen op onze diensten voor een succesvolle uitvoering van uw transportprojecten.

Uitgebreide dekking van binnenwateren

Met onze vloot van duwboten bedienen wij de Nederlandse, Belgische en Duitse binnenwateren. Dankzij onze strategische locaties en uitgebreide kennis en ervaring van deze waterwegen kunnen wij snel en efficiënt navigeren tussen verschillende bestemmingen.

Of uw project zich nu in Nederland, België of Duitsland bevindt, ons team staat klaar om uw werkzaamheden met duwbakken uit te voeren. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

VKV Service Duwvaart

Betrouwbare service voor duwen en duwbakassistentie

Bij VKV Service begrijpen we het belang van betrouwbare service als het gaat om het duwen van vaartuigen en het verlenen van duwbakassistentie. Ons ervaren team van maritieme professionals staat klaar om u te ondersteunen bij al uw behoeftes. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning tijdens piekperiodes of langdurige assistentie voor grootschalige projecten, VKV Service biedt een hoogwaardige service om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Duwboten

Benieuwd naar de rest van onze vloot?

Heb je vragen over duwvaart of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Kies VKV Service voor uw duwbehoeften en ervaar de toewijding en expertise van ons team. We streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor duwen en duwbakassistentie, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan succesvolle projecten op het water.