Bevrachting op maat bij VKV Service

Bij VKV Service, jouw vertrouwde partner in duwvaart en sleepvaart, bieden we op maat gemaakte bevrachtingsoplossingen die voldoen aan de specifieke transportbehoeften van onze klanten.

Van de dynamische wateren van de Rotterdamse haven tot de uitgestrekte Europese binnenwateren, ons team van duwvaart- en sleepvaart professionals staat 24/7 klaar om jouw lading te vervoeren. Wij beschikken over een uitgebreide vloot van krachtige boten welke zijn uitgerust om een breed scala aan goederen te kunnen transporteren.

VKV Service bevrachting
VKV Service bevrachting

Expertise en ervaring in transport over water

Onze vloot van krachtige sleepboten en duwboten is uitgerust om een breed scala aan goederen te vervoeren, inclusief:

  • Bulkgoederen: Van kolen en erts tot diverse grondstoffen, wij hanteren de expertise om jouw bulkgoederen veilig te vervoeren.

  • Bouwmaterialen: Zand, grind, grond, en meer. Onze diensten ondersteunen de bouwsector met betrouwbaar transport.

  • Recyclingmaterialen: Metaalschroot tot granulaten, onze duurzame aanpak zorgt ervoor dat recyclingmaterialen efficiënt hun bestemming bereiken.

  • Stukgoederen en kunstmesten: Of het nu gaat om coils, big bags of gespecialiseerde kunstmesten, VKV Service staat garant voor een deskundige afhandeling van jouw producten.

Kwaliteit gegarandeerd bij VKV Service

Bij VKV Service is kwaliteit geen belofte, maar een garantie. Wij zijn trots op onze NEN- en ISO 9001-certificeringen, wat betekent dat wij ons houden aan de hoogste internationale standaarden in kwaliteitsmanagement en klanttevredenheid.

Onze toewijding aan kwaliteit weerspiegelt zich in elk aspect van onze dienstverlening, van het eerste contact tot de uiteindelijke levering.

VKV Service bevrachting

Duwboten

Benieuwd naar de rest van onze vloot?

Kies voor VKV Service

Kiezen voor VKV Service betekent kiezen voor een toegewijde partner die de waarde begrijpt van jouw lading en de noodzaak van veilig, efficiënt en betrouwbaar transport. Ons team staat klaar om jouw vervoersbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te bieden die past bij jouw unieke eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw transportuitdagingen kunnen omzetten in naadloze oplossingen.